SAKARYA / PAMUKOVA - Şeyhvarmaz İlkokulu

Mehmet AKKAN - Okul Müdürü

1986 Bolu ili Göynük ilçesinde doğdu. 2000 yılında Kuyupınar Ovaboyu İlköğretim okulunu,2003 yılında Eskişehir Atatürk Lisesi´ni bitirdi. 2004 yılında Erzincan Eğitim Fakültesi´sinde üniversiteye başlayıp, oradan Afyon Kocatepe Üniversitesine ardından da Eskişehir Osmangazi Üniversitesine geçiş yaparak Eskişehir Osmangazi Üniversitesi´nden  2008 yılında mezun oldu. 2016 yılında Ahmet Yesevi Üniversitesi Beşeri Bilimler Fakültesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında Yüksek Lisansını tamamladı.

2010 yılında ilk göreve Şanlıurfa ili Harran ilçesi Göktaş İlkokulu´nda göreve başladı. 2015 yılında il dışı atamayla Kastamonu ili Tosya ilçesi Atatürk İlkokulu ´na atandı.  Nisan 2016 yılında yöneticilik sınavına girerek Tosya İlkokulu´ nda 3 yıl müdür yardımcısı olarak görev yaptı. Haziran 2019 tarihinde Şeyhvarmaz İlkokulu´na sınıf öğretmeni olarak atandı. Evli ve iki çocuk babasıdır.